Υλικά:
Για 2-4 άτομα
2 (390 γραμμάρια το καθένα) κονσέρβες ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα
2 ή 3 γυάλινα αποστειρωμένα βάζα
Εκτέλεση:
Φτιάξτε με ένα υλικό καραμελένια σως που θα τη λατρέψουν μικροί και μεγάλοι
Ρίξτε ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα στα γυάλινα βάζα σας και ασφαλίστε με τα καπάκια τους καλά.
Τοποθετήστε τα βάζα σε μια κατσαρόλα σας και προσθέσετε νερό. Το νερό θα πρέπει να αυξηθεί τουλάχιστον 2,5 εκ πάνω από τη βάση του κάθε βάζου.
Κλείνετε την κατσαρόλα με το καπάκι και βράζετε σε πολύ χαμηλή φωτιά στο 1 για 3 έως 4 μέχρι το ζαχαρούχο να αποκτήσει ένα σκούρο απαλό χρώμα.
Αφαιρέστε τα βάζα από το νερό και αφήστε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου, μπορούν να αποθηκευτούν στο ψυγείο μέχρι 3 έως 4 εβδομάδες.