Σουβλάκια με καρέ πεπονιού, προσούτο και μοτσαρέλα

by sidagi.gr
667 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

700 γραμμάρια πεπόνι κομμένο σε κύβους
6 φέτες προσούτο, κομμένες σε τρίτα
18 μπαλάκια μοτσαρέλας
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Φρέσκα φύλλα δυόσμου

Εκτέλεση:

Δροσερό και εύκολο ορεκτικό για όλη την παρέα

Κόψτε πεπόνι σε κύβους 2,5 εκατοστών. Καρφιτσώστε σε μια οδοντογλυφίδα από ένα κομμάτι πεπόνι, προσούτο και μποτσαρέλα. Περιχύνετε με το ελαιόλαδο. Πασπαλίστε με δυόσμο και σερβίρετε.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα