Σάντουιτς με καπνιστό σολομό, αγγούρι και τυρί κρέμα

by sidagi.gr
2,6K προβολές

Υλικά:

Για 4 άτομα

8 φέτες πολύσπορου ψωμιού
300 γραμμάρια καπνιστός σολομός
2 κουταλιές της σούπας κάππαρη
1 αγγούρι κομμένο σε ροδέλες
1 ντομάτα κομμένη σε ροδέλες
1 πακέτο τυρί κρέμα
φύλλα πράσινης σαλάτας
πιπέρι

Εκτέλεση:

Μπορείτε να το φάτε για πρωινό ή δεκατιανό, σαν ορεκτικό ή αν θέλετε ένα γρήγορο και ελαφρύ γεύμα…

Πλένουμε καλά τα φύλλα της πράσινης σαλάτας.

Ψιλοκόβουμε τη μια κουταλιά κάππαρη.

Βάζουμε σε ένα μπολ ή άλλο σκεύος το τυρί κρέμα, τη μια κουταλιά κάππαρη και λίγο πιπέρι και ανακατεύουμε.

Παίρνουμε τις 4 φέτες ψωμιού και απλώνουμε επάνω τα φύλλα της σαλάτας, και από μια γεμάτη κουταλιά από το μείγμα που φτιάξαμε με το τυρί κρέμα, βάζουμε τις ροδέλες από το αγγούρι και ντομάτας.

Κόβουμε τις φέτες σολομού σε μικρότερα κομμάτια και τα βάζουμε επάνω από τη ντομάτα.

Πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη κάππαρη και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Σκεπάζουμε με τις υπόλοιπες φέτες ψωμιού.

Σερβίρουμε κρύο.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα