Μπρουσκέτες στο φούρνο με μοτσαρέλα και ελιές

by sidagi.gr
510 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

1 γαλλική μπαγκέτα κομμένη σε πλάγιες φέτες 2 εκ.
4 κουταλιές της σούπας βούτυρο μαλακό
2 τριμμένες σκελίδες σκόρδο
1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκα ή αποξηραμένα βότανα της επιλογής σας (δεντρολίβανο, άνηθο, κόλιανδρο)
 1 κουταλάκι του γλυκού νιφάδες τσίλι
2 κουταλιές της σούπας τυρί μοτσαρέλα τριμμένη
4 κουταλιές της σούπας ελιές χωρίς κουκούτσι ψιλοκομμένες
4 πιπεριές Jalapenos ψιλοκομμένες
Αλάτι

Εκτέλεση:

Λαχταριστό και εύκολο ορεκτικό για όλη την οικογένεια

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μπολ, ανακατεύετε το βούτυρο, το σκόρδο, τα βότανα, νιφάδες τσίλι, το αλάτι και ανακατεύουμε καλά. Απλώνετε ένα φύλλο λαδόκολλα σε ένα ταψί. Κόβετε το ψωμί ή την μπαγκέτα σε πλάγιες φέτες 2 εκ. Απλώστε από ένα το μείγμα βουτύρου σε κάθε φέτα ψωμιού.

Στη συνέχεια πασπαλίστε με το τυρί τριμμένο, ψιλοκομμένες ελιές και τις ψιλοκομμένες πιπεριές jalapenos .
Ψήστε για 5 έως 8 λεπτά και σερβίρετε.

Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα