Asparagus gruyère tart

by sidagi.gr
458 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

Λίγο αλεύρι
500 γραμμάρια φύλλο σφολιάτας
1 1/2 φλιτζάνια γραβιέρα τριμμένη
1 1/2 κιλό σπαράγγια
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Αλατοπίπερο

Εκτέλεση:

Λαχταριστή και μυρωδάτη τάρτα με απλά υλικά για όλες τις ώρες

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε μια αλευρωμένη επιφάνεια, ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας ορθογώνιο με διαστάσεις 40 × 25 εκ. . Κόβετε τις άκρες. Τοποθετήστε το φύλλο σε ένα ταψί.  Χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι, τρυπήστε τη ζύμη σε όλη την επιφάνεια της. Ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν, περίπου 15 λεπτά.

Αφαιρέστε τη ζύμη από το φούρνο και πασπαλίζουμε με γραβιέρα. Καθαρίζετε και κόβετε τις άκρες από τα σπαράγγια. Τοποθετήστε τα όλα πάνω στο φύλλο σφολιάτας. Αλείψτε με λάδι, αλάτι και πιπέρι. Ψήστε για 20 έως 25 λεπτά και σερβίρετε.

Απαιτούμενος χρόνος: 35 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα