Υλικά:
Για 2-4 άτομα
4 αυγά
2 φλιτζάνια ρύζι
1-2 κουταλιές βούτυρο
Κεφαλοτύρι, τριμμένο
Έτοιμη σάλτσα κέτσαπ για μακαρόνια εμπορίου
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Εύκολη και γρήγορη συνταγή με απλά συστατικά που υπάρχουν σε κάθε σπίτι
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το ρύζι με αλατισμένο νερό για 20 λεπτά στην αναλογία που ορίζουν οι οδηγίες συνήθως 4-5 φλιτζάνια νερό.
Το στραγγίζουμε, το βάζουμε σε ένα πυρέξ και το περιχύνουμε με βούτυρο.
Κάνουμε τέσσερις τρύπες στο ρύζι και σπάμε μέσα τα αυγά.
Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε από πάνω μπόλικο τριμμένο κεφαλοτύρι και το βάζουμε σε μέτριο φούρνο για 10 λεπτά, μέχρι να πήξουν τα αυγά.
Περιχύνουμε με σάλτσα ντομάτας και σερβίρουμε.
Η συνταγή αναφέρεται για έτοιμη σάλτσα κέτσαπ, αλλά μπορείτε να παρασκευάστε σπιτική κέτσαπ.