Πέννες με σάλτσα ντομάτας και ανθότυρο

by sidagi.gr
947 προβολές

Υλικά:

Για 4 άτομα

500 γραμμάρια πέννες
2 κουτιά ντοματάκια
λίγο κρεμμύδι
5 μανιτάρια Πλευρώτους ψιλοκομμένα
300 γραμμάρια  ανθότυρο
παρμεζάνα τριμμένη
πιπέρι
αλάτι

Εκτέλεση:

Λαχταριστό και εύκολο πιάτο για όλη την οικογένεια

Ρυθμίζουμε την σχάρα στη δεύτερη σκάλα του φούρνου και προθερμαίνουμε στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις (160 με αέρα).

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 8 λεπτά. Σε ένα πυρέξ ρίχνετε αρκετή σάλτσα ντομάτας και με την υπόλοιπη την ανακατεύουμε με  τα ζυμαρικά και τα κρεμμύδια, σέλινο, αλάτι, πιπέρι. Προσθέτουμε το ανθότυρο, την παρμεζάνα τριμμένη, τα μανιτάρια και τα ρίχνουμε στο ταψί. Αφού τα ανακατέψουμε λίγο με πιπέρι και παρμεζάνα τριμμένη.
Τα βάζουμε στο φούρνο, γύρω στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά μέχρι το τυρί να αποκτήσει σκούρο χρώμα.

Απαιτούμενος χρόνος: 35 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα