Υλικά:
Για 2-4 άτομα
2 πολύ ώριμα αβοκάντο πολτοποιημένα
112 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα
2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας προαιρετικά
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 κουταλιά της σούπας ρόφημα από στιγμιαίο καφέ
πρέζα αλάτι
Ψιλοκομμένα φιστίκια για γαρνίρισμα
Εκτέλεση:
Φτιάξτε μια διαφορετική μους σοκολάτας με άρωμα αβοκάντο!
Χτυπάμε το λάδι καρύδας, μέλι και στιγμιαίο καφέ μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Βάζετε τη σοκολάτα ψιλοκομμένη στο φούρνο μικροκυμάτων στην υψηλή για 30 δευτερόλεπτα έως ότου η σοκολάτα αρχίζει να λιώνει.
Βάζετε τη λιωμένη σοκολάτα μέσα στο μείγμα με το λάδι καρύδας και ανακατεύετε.
Στη συνέχεια βάζετε τα αβοκάντο και χτυπήστε ελαφρά με ένα σύρμα ή πιρούνι μέχρι να πολτοποιηθεί.
Βάζετε τη μους σε δύο ποτήρια και αποθηκεύετε στο ψυγείο.