Υλικά:
Για 2-4 άτομα
Για τη ζύμη
1 σφηνάκι κονιάκ
2 βανίλιες
2-3 αυγά ελαφρά χτυπημένα
4 φλιτζάνια αλεύρι
3 φλιτζάνια γάλα
Για τη γέμιση
200 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη ή μερέντα
Θρυμματισμένα μπισκότα
150 γραμμάρια τυρί κρέμα
Εκτέλεση:
Λαχταριστές γλυκιές κρέπες με γέμιση από σοκολάτα, μπισκότο και τυρί κρέμα
Για τη ζύμη
Στο κάδο του μίξερ χτυπάμε τα υλικά για τις κρέπες φτιάχνοντας ένα μείγμα απαλό.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι 30εκ. το αλείφουμε με βούτυρο, ρίχνουμε κουταλιές απ’ το μείγμα να απλωθεί στον πάτο, ψήνουμε να ροδίσει, τη γυρνάμε με σπάτουλα κι από την άλλη πλευρά.
Για τη γέμιση
Σε μπέν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα και τη φυλάμε μέχρι να φτιάξουμε τις κρέπες.
Αφού είναι έτοιμες όλες τις σερβίρουμε αλείφοντας τες μια ελαφριά στρώσει από τυρί κρέμα, και από πάνω με αρκετή σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη και τρίβουμε τέλος 2 μπισκότα και τυλίγουμε την κρέπα.