Υλικά:
250 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φλιτζάνι μαλακή φέτα σε τρίμματα
1/3 φλιτζανιού τσαγιού ελαιόλαδο
3/4 ποτηριού νερό χλιαρό
1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση:
Σε μια μικρή λεκάνη βάζουμε 250 γραμμάρια αλεύρι και 1/3 φλιτζανιού τσαγιού ελαιόλαδο και αρχίζουμε να ζυμώνουμε προσθέτοντας
σταδιακά το νερό.
Σε μια μικρή λεκάνη βάζουμε 250 γραμμάρια αλεύρι και 1/3 φλιτζανιού τσαγιού ελαιόλαδο και αρχίζουμε να ζυμώνουμε προσθέτοντας
σταδιακά το νερό.
Ζυμώνουμε μέχρι να σχηματιστεί μια απαλή ζύμη που δεν θα κολλάει.
Στη συνέχεια χωρίζουμε τη ζύμη σε 10 πολύ μικρές μπάλες μεγέθους ενός καρυδιού.
Αφού της πλάσουμε στρογγυλές ανοίγουμε στη μέση τους ένα χώρο και τον γεμίζουμε με τη φέτα (που την έχουμε προηγουμένως κάνει κομμάτια με ένα πηρούνι).
Κλείνουμε τη ζύμη στο πάνω μέρος ώστε να σχηματιστεί μια μικρή μπάλα που θα έχει μέσα τυρί.
Αμέσως μετά, εάν θέλουμε, πατάμε τη ζύμη με τα χέρια μας για να γίνει πλακέ.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι χωρίς λιπαρή ουσία, δεν χρειάζεται ούτε ελαιόλαδο, ούτε βούτυρο και ψήνουμε την κάθε ζύμη για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά.