Υλικά:
Μισό κιλό αλεύρι
1 φακελάκι μαγιά
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
250 ml χλιαρό νερό
Εκτέλεση:
Γιατί η σπιτική είναι η καλύτερη!
Γιατί η σπιτική είναι η καλύτερη!
Διαλύουμε τη μαγιά σε χλιαρό νερό και προσθέτουμε 150 γραμμάρια αλεύρι. Ανακατεύουμε και όταν αναμειχθούν τα υλικά, ρίχνουμε άλλα 150 γραμμάρια αλεύρι και ανακατεύουμε. Ζυμώνουμε καλά και προσθέτουμε το υπόλοιπο αλεύρι ώστε να σταματήσει πια να κολλάει η ζύμη μας.
Βάζουμε τη ζύμη σε ένα λαδωμένο μπολ και τη σκεπάζουμε με μια μεμβράνη. Αφήνουμε για 45 λεπτά. Μετά ξαναζυμώνουμε για 2 λεπτά και την χωρίζουμε, πλάθοντας σε μακρόστενα κομμάτια. Βάζουμε τη γέμισή μας και ψήνουμε για 25 περίπου λεπτά.