689
Υλικά:
Για 4-6 άτομα
2 ποτήρια νερού χυμό πορτοκαλιού
1 ποτήρι νερό
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό λεμονιού
5 φύλλα ζελατίνης σε σκόνη
Εκτέλεση:
Γαρνίρετε με φέτες πορτοκαλιού και αποκαλύστε το
Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη σε ελαφρύ σιρόπι, το αποσύρουμε από τη φωτιά να κρυώσει λίγο και προσθέτουμε τα 5 φύλλα ζελατίνας και τον χυμό πορτοκαλιού και τον χυμό λεμονιού.
Ανακατεύουμε και βάζουμε το μείγμα για 20 λεπτά στη κατάψυξη και για 3 – 4 ώρες στο ψυγείο μέχρι να σφίξει καλά.