Ζελέ καρπούζι μέσα σε λάιμ

by sidagi.gr
748 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

10 λάιμ κομμένα στη μέση, χωρίς σάρκα
1 συσκευασία ζελέ καρπούζι
1 φλιτζάνι βραστό νερό
1 φλιτζάνι κρύα βότκα ή χυμό φρούτων (για παιδιά)
Σταγόνες σοκοτάλας

Εκτέλεση:

Δροσερό και γλυκό ζελέ με γεύση καρπούζι και βότκα

Κόβετε στη μέση τα λάιμ και να χρησιμοποιήσετε ένα μαχαιράκι για να κόψετε γύρω από τις άκρες τη σάρκα του λάιμ, μετά αφαιρείτε με ένα κουτάλι τη σάρκα από το λάιμ.
Σε ένα μπολ ρίχνετε 1 φλιτζάνι βραστό νερό μετά προσθέστε τη σκόνη ζελέ καρπούζι και ανακατεύετε για 2 λεπτά έως ότου διαλυθεί τελείως.

Ανακατέψτε με τη βότκα ή τον χυμό.
Χύστε το μείγμα μέσα σε κάθε κούπα λάιμ.

Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει για 2 ώρες τουλάχιστον.
Χρησιμοποιώντας ένα κοφτερό μαχαίρι, κόψτε προσεκτικά κάθε μισό λάιμ.
Πασπαλίζετε με σταγόνες σοκολάτας και σερβίρετε.

*Αν θέλετε να φτιάξετε το ζελέ για παιδιά τότε αντικαταστήστε τη βότκα με χυμό φρούτων της επιλογής σας.

Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα