Ζελέ καρπούζι

by sidagi.gr
502 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

5 φύλλα ζελατίνας
100 γραμμάρια ζάχαρη
50 γραμμάρια νερό
50 γραμμάρια χυμό φράουλα ή καρπούζι
600 γραμμάρια καρπούζι

Εκτέλεση:

Δροσερό και εύκολο ζελέ για όλες τις ώρες

Χτυπάμε το καρπούζι στο μπλέντερ μέχρι να βγάλει τα υγρά του. Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό σε ελαφρύ σιρόπι, το αποσύρουμε από τη φωτιά να κρυώσει λίγο και προσθέτουμε τα 5 φύλα ζελατίνας και το καρπούζι, τον χυμό.

Ανακατεύουμε και βάζουμε το μείγμα για 20 λεπτά στη κατάψυξη και για 3 ώρες στο ψυγείο μέχρι να σφίξει καλά.

Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα