Ζάχαρη με άρωμα πορτοκαλιού

by sidagi.gr
575 προβολές

Υλικά:

150 γραμμάρια ζάχαρη κρυσταλλική

50 γραμμάρια ξύσμα πορτοκαλιού

Εκτέλεση:

Παίρνουμε το ξύσμα από τα πορτοκάλια και το βάζουμε για λίγο στο φούρνο στους 100 βαθμούς. Στη συνέχεια ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το ξύσμα

Παίρνουμε το ξύσμα από τα πορτοκάλια και το βάζουμε για λίγο στο φούρνο στους 100 βαθμούς. Στη συνέχεια ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το ξύσμα και κλείνουμε για 2-3 μέρες σε σφραγισμένο βάζο.

 

Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα