Υλικά:
1 συσκευασία Μινέρβα Benecol λευκό τυρί, τριμμένο
1 κεσεδάκι γιαούρτι άπαχο (200γρ)
2 αυγά
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κούπα τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Μια πιο υγιεινή εκδοχή του τυρόψωμου, καθώς το τυρί που χρησιμοποιείται είναι χαμηλών λιπαρών και πλούσιο σε φυτικές στανόλες, για τον καλύτερο έλεγχο της χοληστερίνης.
Μια πιο υγιεινή εκδοχή του τυρόψωμου, καθώς το τυρί που χρησιμοποιείται είναι χαμηλών λιπαρών και πλούσιο σε φυτικές στανόλες, για τον καλύτερο έλεγχο της χοληστερίνης.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 C.
Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά, προσθέτουμε το Μινέρβα Benecol λευκό τυρί, το γιαούρτι, ανακατεύουμε μέχρι να ζυμωθούν και συνεχίζουμε με το πιπέρι, τον άνηθο και το ελαιόλαδο.
Ρίχνουμε σιγά-σιγά το αλεύρι και όταν γίνει μια ζύμη, απλώνουμε σε ένα ελαφρώς λαδωμένο ταψάκι.
Ψήνουμε για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσει.