Τσιπς παρμεζάνας

by sidagi.gr
913 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

200 γραμμάρια παρμεζάνα σε κυβάκια
2 φύλλα κλαράκια δενδρολίβανο ψιλοκομμένα

Εκτέλεση:

Γευστικά και χορταστικά για όλη την παρέα

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Στη συνέχεια ανακατεύετε την παρμεζάνα και το δεντρολίβανο σε ένα μπολ.
Απλώστε σε δύο ταψιά από 1 λαδόκολλα. Με ένα κουταλάκι του γλυκού πάρτε μια ποσότητα από το μείγμα παρμεζάνας και βάλτε τη σε απόσταση τη μία από την άλλη, γιατί θα «απλώσουν».

Ισιώστε κάθε τσιπ, να μην σχηματίζει «βουναλάκι», και ψήστε τα για 8-10 λεπτά, μέχρι να αποκτήσουν ένα ωραίο χρυσό χρώμα. Το τυρί θα αρχίσει να κοχλάζει και να σκουρήνει το χρώμα του.
Βγάλτε τα από το φούρνο και αφήστε τα να κρυώσουν προτού τα απομακρύνετε προσεκτικά από το χαρτί.

Συνοδέψτε τα με σάλτσα τυριών.

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα