Υλικά:
Για 4-6 άτομα
600 γραμμάρια λευκή σοκολάτα ψιλοκομμένη
2 φλιτζάνια ινδική καρύδα τριμμένη
½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
2 λάιμ (θα χρησιμοποιήσουμε το ξύσμα τους)
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
150 γραμμάρια ψιλοκομμένη σοκολάτα κουβερτούρα
Εκτέλεση:
Απολαυστικά και αφράτα τρουφάκια για όλες τις ώρες
Αφού ψιλοκόψουμε τη λευκή σοκολάτα,τη βάζουμε σε μπεν μαρί και τη λιώνουμε.
Προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο, την τριμμένη καρύδα, ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος και το ξύσμα των λάιμ και ανακατεύουμε καλά.
Στη συνέχεια βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο και το αφήνουμε για 3-4 ώρες ώστε να σφίξει.
Στο χρόνο αυτό,το βγάζουμε από το ψυγείο και πλάθουμε κομμάτια από το μείγμα,σχηματοποιούμε τα τρουφάκια.
Με αυτά τα υλικά φτιάχνουμε 50 τρουφάκια. Στη συνέχεια λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπέν μαρί και κρατάμε στην άκρη λίγο να κρυώσει.
Τα περνάμε από την λιωμένη σοκολάτα κουβερτούρα, στραγγίζουμε και διατηρούμε στο ψυγείο.
Βάζουμε τα τρουφάκια στο ψυγείο όπου και θα τα διατηρήσουμε.
Πρέπει να μείνουν το λιγότερο 20 λεπτά στο ψυγείο πριν τα σερβίρουμε.