Υλικά:
300 γραμμάρια μεγάλα ξερά κρεμμύδια
Δύο αβγά
Τέσεερις κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά
Δύο κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε ροδέλες, τις οποίες αλατίζουμε. Κάθε ροδέλα την περνάμε από τα χτυπημένα αυγά, το αλεύρι και τη φρυγανιά.
Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε ροδέλες, τις οποίες αλατίζουμε. Κάθε ροδέλα την περνάμε από τα χτυπημένα αυγά, το αλεύρι και τη φρυγανιά.
Τηγανίζουμε λίγες-λίγες τις ροδέλες σε μπόλικο ελαιόλαδο και τις στραγγίζουμε σε πιατέλα με απορροφητικό χαρτί..