Τραγανές ροδέλες κρεμμυδιού

by sidagi.gr
771 προβολές

Υλικά:

300 γραμμάρια μεγάλα ξερά κρεμμύδια

Δύο αβγά

Τέσεερις κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά

Δύο κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Αλάτι

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε ροδέλες, τις οποίες αλατίζουμε. Κάθε ροδέλα την περνάμε από τα χτυπημένα αυγά, το αλεύρι και τη φρυγανιά.

Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε ροδέλες, τις οποίες αλατίζουμε. Κάθε ροδέλα την περνάμε από τα χτυπημένα αυγά, το αλεύρι και τη φρυγανιά.

 

Τηγανίζουμε λίγες-λίγες τις ροδέλες σε μπόλικο ελαιόλαδο και τις στραγγίζουμε σε πιατέλα με απορροφητικό χαρτί..

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα