Τοστ με πάστα μαγιονέζας και ζαμπόν

by sidagi.gr
602 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα
3 κουταλιές της σούπας άνηθο τουρσί απολαύσει
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα Dijon
1 κουταλάκι του γλυκού σάλτσα Worcestershire
1/2 κουταλάκι σάλτσα ταμπάσκο
1/8 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
1 κιλό ζαμπόν ψιλοκομμένο
1/4 μέσο κίτρινο κρεμμύδι, χοντροκομμένα
Κράκερς ή ψωμί, για το σερβίρισμα

 

Εκτέλεση:

Ένας τρομερός συνδυασμός στο πιάτο σας με απλά υλικά

Σε ένα μπολ ανακατέψτε τη μαγιονέζα, μουστάρδα, Worcestershire, ταμπάσκο, πιπέρι καγιέν μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Τοποθετήστε το ζαμπόν στο μπολ του μπλέντερ και χτυπήστε το για 3 δευτερόλεπτα.

Προσθέστε στο μείγμα του μπλέντερ το κρεμμύδι και χτυπήστε το για ακόμη ένα λεπτό μέχρι να γίνει αλοιφή το μείγμα.
Μεταφέρετε το μείγμα του ζαμπόν στο μπολ με το μείγμα μαγιονέζα και ανακατεύετε μέχρι να συνδυάζεται ομοιόμορφα.

Απλώστε το σε φέτες του τοστ και γαρνίρετε με τσπις. Το βάζουμε στο ψυγείο σε ένα αεροστεγές δοχείο για έως και 3 ημέρες.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα