Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 κούπα ρύζι βρασμένο
2-3 αυγά βρασμένα καλά
6-7 μέτριες πίκλες
1 μικρή κονσέρβα τόνο
3-4 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
μισό κρεμμύδι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Πλούσια σε γεύση και θρεπτική αξία με τρομερή γεύση και πολύ χορταστική
Σε μία κατσαρόλα βράζουμε στους 180 βαθμούς το ρύζι για 10 λεπτά και το ρίχνουμε στο μπολ όπου θα ετοιμάσουμε τη σαλάτα μας.
Στη συνέχεια βράζουμε στους 180 βαθμούς τα αυγά μέχρι να στερεοποιηθεί ο κρόκος μας για περίπου 15 λεπτά, τα ψιλοκόβουμε και τα ρίχνουμε κι αυτά στο μπολ, έπειτα σε ξύλο κοπής ψιλοκόβουμε τις πίκλες και τις ρίχνουμε κι αυτές.
Κατόπιν ψιλοκόβουμε και το κρεμμυδάκι και ανοίγουμε την κονσέρβα του τόνου πετώντας το λάδι και στραγγίζοντας τον όσο μπορούμε και αλατοπιπερώνετε, ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί με την μαγιονέζα και η σαλάτα μας είναι έτοιμη να την απολαύσουμε.