Υλικά:
½ κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο, ξεφλουδισμένη και τριμμένη
1 ½ κουταλιά της σούπας αλεύρι
300γρ άπαχη μοσχαρίσια μπριζόλα
400ml νερό
200γρ. καρότα, ξεφλουδισμένα και ψιλοκομμένα
300γρ πατάτες, ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
½ ραβδί σέλινο, ψιλοκομμένο
1 κλαδάκι μαϊντανό
2 κλαδάκια θυμάρι (προαιρετικά)
110γρ μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
Εκτέλεση:
Η έλλειψη σιδήρου είναι ένα κοινό διατροφικό πρόβλημα, στην πρώιμη παιδική ηλικία. Φροντίστε λοιπόν το μωράκι σας από την ηλικία των 6 μηνών και άνω να τρώει δύο φορές την εβδομάδα κόκκινο κρέας.
Η έλλειψη σιδήρου είναι ένα κοινό διατροφικό πρόβλημα, στην πρώιμη παιδική ηλικία. Φροντίστε λοιπόν το μωράκι σας από την ηλικία των 6 μηνών και άνω να τρώει δύο φορές την εβδομάδα κόκκινο κρέας. Μια πολύ ωραία συνταγή και πλούσια πηγή σιδήρου είναι το μοσχαράκι γιουβέτσι. Χρειάζεται καλό και αργό μαγείρεμα για να γίνει τρυφερό το κρεατάκι και θα ξετρελάνει το μωράκι σας!
Προθερμάνετε το φούρνο στους 150 ° C. Ζεσταίνετε το λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 3 λεπτά.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο baby.gr