Τηγανητό ρύζι με αυγό

by sidagi.gr
588 προβολές

Υλικά:

1 κούπα ρύζι

2 αυγά

1 φρέσκο κρεμμυδάκι

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

 

Εκτέλεση:

Βράζουμε το ρύζι μέχρι να πιει όλο το νερό ή το στραγγίζουμε και ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι.

Βράζουμε το ρύζι μέχρι να πιει όλο το νερό ή το στραγγίζουμε και ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι.

 

Στη συνέχεια, ζεσταίνουμε το τηγάνι με λίγο λάδι και χτυπάμε ελαφρά τα αυγά για να τα ρίξουμε στο τηγάνι και ανακατεύουμε ελαφρά.

 

 

Αφού κάνει ελαφριά κρούστα, προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε, χαμηλώνοντας τη φωτιά. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, το αλάτι και τα μπαχαρικά.

Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα