Υλικά:
1 κούπα ρύζι
2 αυγά
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζουμε το ρύζι μέχρι να πιει όλο το νερό ή το στραγγίζουμε και ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι.
Βράζουμε το ρύζι μέχρι να πιει όλο το νερό ή το στραγγίζουμε και ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι.
Στη συνέχεια, ζεσταίνουμε το τηγάνι με λίγο λάδι και χτυπάμε ελαφρά τα αυγά για να τα ρίξουμε στο τηγάνι και ανακατεύουμε ελαφρά.
Αφού κάνει ελαφριά κρούστα, προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε, χαμηλώνοντας τη φωτιά. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, το αλάτι και τα μπαχαρικά.