2,6K
Υλικά:
Για 2-4 άτομα
2 ματσάκια άγρια σπαράγγια κομμένα στις άκρες
1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο
αλάτι
Πιπέρι
Σουσάμι
Εκτέλεση:
Ένα τρομερά θρεπτικό και διαιτητικό ορεκτικό
Αρχικά καθαρίζουμε τα σπαράγγια.
Κόβουμε τις μύτες και τις σπάμε σε μικρά κομμάτια με τα χέρια μας.
Βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο.
Μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε μέσα τα σπαράγγια για να μαραθούν.
Μόλις μαραθούν, τα αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με λίγο σοσάμι.
Ανακατεύουμε τα σπαράγγια και σερβίρουμε.