466
Υλικά:
Για 4-6 άτομα
Αλάτι – πιπέρι
1 ποτήρι λάδι
1 ποτήρι νερό
1 κιλό κολοκυθάκια
1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
Εκτέλεση:
Λαχταριστά κολοκυθάκια με μυρωδικά με κουρκούτι για όλες τις ώρες
Με άφθονο νερό πλένουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε φέτες και τα αλατίζουμε.
Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε τα κολοκυθάκια, τα βουτάμε ένα – ένα στο ποτήρι με το νερό και τα τηγανίζουμε σε δυνατή εστία με καυτό λάδι για 2 -3 λεπτά από κάθε πλευρά.