Τηγανιτά αβοκάντο

by sidagi.gr
1,7K προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

αλάτι, πιπέρι
5 ώριμα αβοκάντο κομμένα σε λεπτές φέτες
Ηλιέλαιο για τηγάνισμα
1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού μπύρα

Εκτέλεση:

Λαχταριστό και εύκολο ορεκτικό για όλη την οικογένεια

Παίρνουμε τα αβοκάντο και τα κόβουμε στη μέση, βγάζουμε το κουκούτσι και με ένα κουτάλι αφαιρούμε τη σάρκα εσωτερικά. Κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Στη συνέχεια σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι και την μπύρα, το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει παχύρρευστο το κουρκούτι.

Κατόπιν ρίχνουμε μέσα τα αβοκάντο και αμέσως μετά βάζουμε το λάδι να κάψει σε ένα μεγάλο τηγάνι.
Τηγανίζουμε λίγα αβοκάντο κάθε φορά και τα γυρνάμε για να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να στραγγίξουν το επιπλέον λάδι τους. Σερβίρουμε με σως γιαουρτιού.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα