Υλικά:
Για 2-4 άτομα
3 πλευρές από φιλέτο κοτόπουλου, κομμένο σε κύβους
2 σκελίδες σκόρδο σπασμένες
2 κουταλιές μουστάρδα με σπόρια
Χυμό από 1 πορτοκάλι
1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε κύβους
25 γραμμάρια φιλέτο αμύγδαλο
αλάτι
πιπέρι
400 γραμμάρια ταλιατέλες
300 γραμμάρια μπρόκολο κομμένο σε φουντίτσες
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Εύκολο και απλό πιάτο για το μεσημεριανό σας γεύμα
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε νερό και βράζουμε τις ταλιατέλες για 8 λεπτά.
Στη συνέχεια 4 λεπτά πριν τα στραγγίσουμε τις ταλιατέλες ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα το μπρόκολο.
Ταυτόχρονα ρίχνουμε λάδι σε ένα τηγάνι και ρίχνουμε το κοτόπουλο μαζί με την κόκκινη πιπεριά και το σοτάρουμε για 10 λεπτά και αλατοπιπερώνουμε.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε. Αφού βγάλει το άρωμα του το σκόρδο ρίχνουμε το χυμό με τη μουστάρδα και ανακινούμε το τηγάνι να πάνε παντού το μείγμα μας.
Κατόπιν στραγγίζουμε τα ζυμαρικά με το μπρόκολο κρατώντας τρεις κουταλιές από το νερό.
Ρίχνουμε τα ζυμαρικά με το μπρόκολο στο τηγάνι, το νερό ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με το κοτόπουλο και τις πιπεριές.