Υλικά:
Για 2-4 άτομα
3 πλευρές από φιλέτο κοτόπουλου, κομμένο σε κύβους
2 σκελίδες σκόρδο σπασμένες
2 κουταλιές μουστάρδα με σπόρια
Χυμό από 1 πορτοκάλι
αλάτι
πιπέρι
400 γραμμάρια ζυμαρικά ταλιατέλες
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Λαχταριστή και εύκολη μακαρονάδα για όλες τις ώρες
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε νερό και βράζουμε τις ταλιατέλες για 8 λεπτά.
Ταυτόχρονα ρίχνουμε λάδι σε ένα τηγάνι και ρίχνουμε το κοτόπουλο και το σοτάρουμε για 10 λεπτά και αλατοπιπερώνουμε.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε. Αφού βγάλει το άρωμα του το σκόρδο ρίχνουμε το χυμό με τη μουστάρδα και ανακινούμε το τηγάνι να πάνε παντού το μείγμα μας.
Κατόπιν στραγγίζουμε τις ταλιατέλες και σερβίρουμε με το κοτόπουλο.