Υλικά:
Για 6-8 άτομα
6 κιλά καθαρισμένο καρπούζι χωρίς το λευκό μέρος και κουκούτσια, κομμένο σε χοντρά κομμάτια
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη κρυσταλλική
1/4 φλιτζανιού λικέρ μαρασκίνο
340 γραμμάρια εμφιαλωμένη μπίρα
Εκτέλεση:
Τρομερά καλοκαιρινό κοκτέιλ με έντονη γεύση και άρωμα
Βάζετε ένα σουρωτήρι πάνω από ένα μεγάλο μπολ.
Θρυμματίζετε το καρπούζι στο μούλτι μέχρι να γίνει πολτός και ανακατεύετε με ένα κουτάλι.
Σουρώνετε καλά το καρπούζι στο σουρωτήρι, θέλουμε να μείνει μόνο ο χυμός από το καρπούζι. Προσθέστε τη ζάχαρη και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί.
Βάζουμε τον χυμό καρπούζι στο ψυγείο για 2 ώρες να παγώσει καλά.
Όταν είναι να σερβίρετε τότε ρίχνετε το λικέρ μαζί με την μπύρα ανακατεύοντας και σερβίρετε.