Υλικά:
1/3 λευκό ξηρό κρασί
1/2 φέτα πορτοκάλι
1/3 Aperol ( ιταλικό απεριτίφ)
1/3 σόδα
6 παγάκια κατά προτίμηση μεγάλα σε ορθογώνιο σχήμα
Εκτέλεση:
Με Ιταλική υπογραφή το spritz είναι το κοκτέιλ του καλοκαιριού!
Με Ιταλική υπογραφή το spritz είναι το κοκτέιλ του καλοκαιριού!Δεν βγάζουμε τη φλούδα και πλένουμε καλά εξωτερικά το πορτοκάλι.
Το κόβουμε σε φέτες.
Βάζουμε σε ένα ποτήρι τα παγάκια, γεμίζουμε το 1/3 του ποτηριού με το λευκό κρασί και το άλλο 1/3 με το Aperol.
Και το τελευταίο 1/3 με τη σόδα.
Γαρνίρουμε με μια φέτα πορτοκάλι.
Το κοκτέιλ μας πίνεται αμέσως μόλις ετοιμαστεί.