530
Υλικά:
Για 2-4 άτομα
2 φλιτζάνια καβουρδιμένα αμύγδαλα
1 κουταλάκι γλυκού αλάτι
2 κουταλιές της σούπας μέλι
Εκτέλεση:
Αλείψτε πάνω σε μια φέτα ψωμί και απολαύστε το
Ρίχνετε τα αμύγδαλα στο μούλτι και ενεργοποιήστε. Ανακατέψτε τα αμύγδαλα δυνατά μέχρι το έλαιο από τα αμύγδαλα να εξαπλωθεί και να γίνει ένας σταθερός πολτός.
Ανοίγετε το μούλτι και βάζετε το μείγμα με αεροστεγές δοχείο. Στη συνέχεια ρίχνετε το μέλι μαζί με το αλάτι και ανακατεύετε με ένα κουτάλι, καλύπτετε με το καπάκι και αποθηκεύετε στο ψυγείο.