Υλικά:
Για τη ζύμη
Μισό κιλό αλεύρι φαρίνα
Λάδι
Ρίγανη
Αλάτι
Για τη γέμιση
Πέντε φέτες ζαμπόν
Πέντε φέτες τυρί του τοστ
Μία ντομάτα
Μία πιπεριά
Λίγα μανιτάρια
Κέτσαπ
Λάδι
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη ζύμη. Ζυμώνουμε καλά ώσπου να φτιάξουμε μια μαλακή ζύμη. Την κόβουμε στα δύο και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για λίγο.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη ζύμη. Ζυμώνουμε καλά ώσπου να φτιάξουμε μια μαλακή ζύμη. Την κόβουμε στα δύο και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για λίγο.
Ανοίγουμε δύο ξεχωριστά, στρογγυλά φύλλα. Αλείφουμε με λάδι και κέτσαπ και μοιράζουμε τα υλικά στα δύο φύλλα. Διπλώνουμε κάθε φύλλο στη μέση και κολλάμε γύρω γύρω τις άκρες με λίγο νερό.
Τα βάζουμε σε ταψί λαδωμένο, τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε για 15 λεπτά σκεπασμένα. Τα λαδώνουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.