Σπετζοφάι

by sidagi.gr
1,2K προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

2 λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε φέτες
1 μελιτζάνα φλάσκα χοντροκομμένη
3 πιπεριές χρωματιστές σε φέτες
1/2 φλιτζάνι χυμό ντομάτας
1 σκελίδα σκόρδο
1/2 φλιτζάνι λάδι
1 κούπα φέτα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
αλάτι-πιπερι

Εκτέλεση:

Δοκιμάστε το με φρέσκο ψωμί και τυρί φέτα

Τηγανίζουμε τα λουκάνικα τις μελιτζάνες και τις πιπεριές τα κρατάμε στην άκρη. Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε λίγο λάδι και σωταρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, προσθέτουμε  τις μελιτζάνες τις πιπεριές το λουκάνικο το χυμό ντομάτας λίγο νερό αλάτι πιπέρι, και σιγοβράζουμε για περίπου 20 με 25 λεπτά μέχρι να απορροφήσει το ζουμί του.

Τείος προσθέτουμε τη φέτα και ανακατεύουμε.

Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα