624
Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 κιλό σπαράγγια, κομμένα
1/2 φλιτζάνι αλεύρι
2 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
3/4 φλιτζανιού τριμμένη φρυγανιά
1/4 φλιτζανιού παρμεζάνα τριμμένη
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Λαχταριστό και εύκολο ορεκτικό για όλες τις ώρες
Στο πάγκο της κουζίνας κόβετε τις άκρες από τα σπαράγγια και τα βουτάτε στο αλεύρι, μετά στο αυγό και στη συνέχεια στο μείγμα από τη φρυγανιά, παρμεζάνα, αλάτι και πιπέρι.
Τοποθετήστε τα σπαράγγια σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν, περίπου 7-15 λεπτά.