Σπαράγγια με αυγό

by sidagi.gr
602 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

1 μεγάλο αυγό
αλάτι
1 κιλό σπαράγγια, κομμένα στις άκρες
Χυμό από 1/2 λεμόνι μεσαίου μεγέθους
1/2 κουταλάκι μουστάρδα Ντιζόν
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1/4 φλιτζανιού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Δοκιμάστε κάτι νέο στα ορεκτικά σας με έντονο χρώμα και γεύση

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε τα καθαρισμένα σπαράγγια και τα σοτάρουμε για 5 λεπτά να μαλακώσουν λίγο.

Αποσύρουμε από το τηγάνι και ρίχνουμε το ελαιόλαδο το αυγό, αλάτι, τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να γίνει μια αφράτη ομελέτα.
Βάζουμε τα σπαράγγια στο πιάτο και από πάνω ρίχνουμε την ομελέτα και ραντίζουμε με τον χυμό λεμονιού.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα