Σπαγγέτι με σως αλφρέντο και μπέικον

by sidagi.gr
642 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

1 κούπα κρέμα γάλακτος
1 1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
1 σκελίδα τριμμένο σκόρδο
1/4 φλιτζανιού βούτυρο
125 γραμμάρια μπέικον
1/4 φλιτζανιού τριμμένο βασιλικό
1 συσκευασία ζυμαρικά σπαγγέτι

Εκτέλεση:

Λαχταριστή μακαρονάδα με απαλή γεύση για όλες τις ώρες

Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το μπέικον μόνο του χωρίς να χρησιμοποιήσουμε λάδι ή βούτυρο.
Μόλις γίνει τραγανό το βγάζουμε και το τοποθετούμε σε ένα πιάτο.

Ζεσταίνουμε το βούτυρο και σιγά σιγά προσθέτουμε την κρέμα, το τριμμένο σκόρδο και την παρμεζάνα και ανακατεύουμε συνεχώς. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε προσθέτοντας το βασιλικό και το τηγανισμένο μπέικον.
Συγχρόνως βράζουμε τα μακαρόνια σε ζεστό νερό για 7- 8 λεπτά. Στη συνέχεια στραγγίζουμε και σερβίρουμε με τη σάλτσα αλφρέντο.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα