Σπαγγέτι με ντοματίνια και σκόρδο

by sidagi.gr
825 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

1 συσκευασία μακαρόνια σπαγγέτι
600 γραμμάρια ντομάτα
1/3 ματσάκι άνηθο
10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
1/3 ματσάκι μαϊντανό
πολύ λίγο βασιλικό
50 γραμμάρια ελιές τριμμένη
80 ml ελαιόλαδο
5 σκελίδες σκόρδο
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
Τριμμένο τυρί τόφου

Εκτέλεση:

Με ελάχιστο χρόνο στη κουζίνα έχετε ένα σπέσιαλ πιάτο

Σε μια κατσαρόλα και σε αλατισμένο νερό βράζουμε τα μακαρόνια για 8 λεπτά, τα σουρώνουμε και τα φυλάμε στη κατσαρόλα αφού τα λαδώσουμε λίγο, για να μην κολλήσουν.
Αποφλοιώνουμε την ντομάτα και την τρίβουμε, λιώνουμε επίσης και τις ελιές, ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά μας και τα προσθέτουμε μαζί με το σκόρδο στην κρύα σάλτσα μας.

Στο πιάτο σερβιρίσματος τοποθετούμε τα ζυμαρικά  ζεστά  και από πάνω περιχύνουμε τη σάλτσα. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε. Πασπαλίζουμε με τα ντοματίνια και σερβίρουμε.
Προαιρετικά μπορούμε να πασπαλίσουμε με λίγο τριμμένο τυρί τόφου.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα