Υλικά:
Για 2 -4 άτομα
500 γραμμάρια σπαγγέτι
5 κολοκυθάκια (τριμμένα ή κομμένα σε φέτες)
200 γραμμάρια τυρί κασέρι (τριμμένο ή κομμένο σε κύβους)
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Μαϊντανό (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Εύκολη και γρήγορη συνταγή για τους λάτρεις των ζυμαρικών
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε το σπαγγέτι, για 10 λεπτά περίπου. Σ’ ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρετε για 5 λεπτά τα κολοκυθάκια. Προσθέτετε μια κουταλιά σούπας από το νερό στο οποίο έβρασαν τα μακαρόνια. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι.
Κατόπιν προσθέτετε το σπαγγέτι, ανακατεύετε και σβήνετε τη φωτιά. Γαρνίρετε με τυρί τριμμένο κασέρι.