Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 συσκευασία σπαγγέτι Fytro με σόγια Fytro
350 γραμμάρια ντομάτες
225 γραμμάρια καπνιστός σολομός φιλέτο ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
5 κλωναράκια βασιλικό
Ρίγανη
Αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Λαχταριστό και χορταστικό γεύμα με απαλή γεύση για όλη την οικογένεια
Βάζουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι τον ψιλοκομμένο σολομό, πασπαλίζουμε ρίγανη και τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά χωρίς λάδι. Συνεχίζοντας προσθέτουμε τις ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι λίγο αλάτι και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σκεπάζουμε και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα για περίπου 20 λεπτά. Στη συνέχεια βράζουμε τα σπαγγέτι Fytro με σόγια Fytro για 10 – 12 λεπτά. Έπειτα προσθέτουμε μια κουτάλα από το νερό που βράζουν τα σπαγγέτι Fytro με σόγια Fytro στη σάλτσα και στη συνέχεια προσθέτουμε τα μακαρόνια μέσα στη σάλτσα νοτμάτας αφού τα σουρώσουμε πρώτα.
Δυναμώνουμε την εστία, ανακατεύουμε μια τελευταία φορά καλά και σερβίρουμε τα σπαγγέτι Fytro με σόγια Fytro με ψιλοκομμένο βασιλικό για γαρνιτούρα.