Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 κιλό σπανάκι κομμένο
1/2 φλιτζάνι της κούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλικομμένο
1 ματσάκι άνηθο ψιλικομμένο
1 φλιτζάνι της κούπας ρύζι
χυμό από 2 λεμόνια
3 ποτήρια ζεστό νερο
αλάτι, πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας καλαμπόκι
1 κούπα αρακά
Εκτέλεση:
Δοκιμάστε νέες παραλλαγές στα παραδοσιακά φαγητά
Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το λάδι μέχρι να πάρει ένα λευκό χρώμα.
Προσθέτουμε τον άνηθο και το σπανάκι στην κατσαρόλα με το κρεμμύδι και τα ανακατεύουμε καλά, στη συνέχεια ρίχνουμε το νερό και βράζουμε για περίπου 10 λεπτά, έπειτα ρίχνουμε το ρύζι, τον αρακά, το καλαμπόκι, τον χυμό λεμονιού, αλατοπίπερο τα βράζουμε σε σιγανή φωτιά για περίπου 15 λεπτά.
Σερβίρουμε με ντιπ απο γιαούρι και τυρί κρέμα.