Υλικά:
1 κιλό χοιρινό ψανχνό κρέας από την πλάτη
2-3 ντομάτες
2 πράσινες πιπεριές
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
1 πακέτο πίτες για σουβλάκια
Εκτέλεση:
Κόβουμε το κρέας σε μικρούς κύβους.
Κόβουμε το κρέας σε μικρούς κύβους.
Κόβουμε τις πιπεριές σε τέταρτα αφού αφαιρέσουμε τους σπόρους.
Κόβουμε τις ντομάτες στα τέσσερα και μετά στα οχτώ.
Βουτάμε το κρέας σε λάδι και προσθέτουμε πιπέρι, ρίγανη, αλάτι.
Περνάμε όλα τα υλικά σε ξύλινα ή μεταλλικά σουβλάκια ως εξής:Ένα κομμάτι κρέας, μια πιπεριά, μια ντομάτα και επαναλαμβάνουμε με την ίδια σειρά μέχρι να γεμίσουν τα σουβλάκια.
Τα βάζουμε σε μια σχάρα και τα ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου σε μέτρια φωτιά στους 180 με 200 βαθμούς.
Στα 20 λεπτά περίπου τα γυρνάμε για να ψηθούν και από την άλλη πλευρά.
Μπορούμε να τα συνοδεύσουμε με πίτες για σουβλάκια. Αλέιφουμε τις πίτες με λίγο λάδι και τις ρίχνουμε ρίγανη.Τις βάζουμε στη σχάρα να ψηθούν για 3 λεπτά από κάθε πλευρά.