Υλικά:
Ένα κιλό μοσχάρι σπάλα
Τρεις ντομάτες
Τρία κρεμμύδια
Μισό φλιτζάνι του τσαγιού βούτυρο
Μία κουταλιά της σούπας πάπρικα
Δύο κουταλίές του γλυκού αλάτι
Τέσσερις κουταλιές της σούπας ζεστό νερό
Μισό κουταλάκι του γλυκού γλυκάνισο
Εκτέλεση:
Κόβουμε το κρέας σε μικρούς κύβους αφού έχουμε βγάλει την πέτσα και τα κόκαλα. Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Κόβουμε το κρέας σε μικρούς κύβους αφού έχουμε βγάλει την πέτσα και τα κόκαλα. Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα το βούτυρο και ροδίχουμε ελαφρά το κρέας με τα κρεμμύδια. Προσθέτετε την πάπρικα, το αλάτι, το νερό, τις ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες και το γλυκάνισο.
Αφήνουμε το κρέας να σιγοψηθεί για μια ώρα στην κατσαρόλα.