Γλυκιά κρεμώδης και νόστιμη σάλτσα μουστάρδα που θα λατρέψετε! Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε διάφορες συνταγές όπως μακαρόνια, σαλάτες, κράκερς ή ψωμί.
Μέλι
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι μέλι θέλετε αρκεί να μην είναι κρυσταλωμένο. Βασικά όσο καλύτερη ποιότητα είναι τόσο καλύτερη η συνταγή θα βγεί.
Τρόπος αποθήκευσης:
Αυτή η νόστιμη σάλτσα πρέπει σίγουρα να φυλάσσεται στο ψυγείο. Δεν προτείνω να διατηρήσετε τη σάλτσα για περισσότερο από 4-5 ημέρες, οπότε φροντίστε να προσαρμόσετε την ποσότητα στην ποσότητα που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε. Αυτή η συνταγή δίνει περίπου 3/4 φλιτζάνι σάλτσα μουστάρδας μελιού.
ΥΛΙΚΑ
10 κουταλιές μουστάρδα
2 κουταλιές μέλι
1 κουταλιά της σούπας ξίδι
1 κουταλάκι του γλυκού λευκό κρασί
2 κλωνάρια ψιλοκομμένο μαϊντανό
αλάτι
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά μέχρι να δέσουν. Η Σώς μας είναι έτοιμη.
Συμβουλές
1. Μπορούμε να την διατηρήσουμε στο ψυγείο.
2. Συνδυάζεται με κρακεράκια ή με ψωμί.
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά
Περισσότερες Συνταγές με Σώς
- Σως λεμονιού
- Σως μέλι – μουστάρδα
- Σως γιαουρτιού
- Γλυκόξινη σως πορτοκαλιού
- Σως κρεόλ
- Σως τσένταρ
- Σως λιαστής ντομάτας με μέλι
- Σως κάρυ