Σουφλέ με σπαράγγια και κασέρι

by sidagi.gr
615 προβολές

Υλικά:

Για 2 άτομα

500 ml κρέμα γάλακτος
2 αυγά
1/2 κιλό τυρί κασέρι τριμμένο
1 ματσάκι καθαρισμένα σπαράγγια
αλάτι – πιπέρι
ψωμί του τοστ (μόνο τη ψίχα)
1/4 κούπας βούτυρο
300 γραμμάρια φέτα τριμμένη

Εκτέλεση:

Λαχταριστό και εύκολο σουφλέ με γευστικά σπαράγγια για το μεσημεριανό σας

Ρίχνουμε τη φέτα πάνω από τις φέτες ψωμιού και από πάνω τα ψιλοκομμένα σπαράγγια.
Ρίχνουμε από πάνω το κασέρι. Χτυπάμε τ’ αυγά, με λίγη από την κρέμα γάλακτος και μετά ρίχνουμε και την υπόλοιπη κρέμα.

Ρίχνουμε το μείγμα μ’ ένα κουτάλι να πάει παντού. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις πάνω και κάτω, για 45 λεπτά περίπου.

Απαιτούμενος χρόνος: 45 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα