Υλικά:
600 γραμμάρια φιλέτο σολωμού
100 γραμμάρια παρμεζάνα
1 κρέμα γάλακτος
300 γραμμάρια σπανάκι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Πλένουμε το σολωμό και βγάζουμε τα λέπια.
Πλένουμε το σολωμό και βγάζουμε τα λέπια.
Αν έχουμε αγοράσει φρέσκο σπανάκι, το πλένουμε και το ζεματίζουμε σε μια κατσαρόλα για ένα λεπτό περίπου. Αν πρόκειται να χρησιμοπιήσουμε κατεψυγμένο σπανάκι, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να λιώσει.
Μόλις είναι έτοιμο το σπανάκι, το απλώνουμε σε ένα πιρέξ και βάζουμε πάνω από το σπανάκι το σολωμό.Αλατοπιπερώνουμε.
Καλύπτουμε το σολωμό με τις φέτες παρμεζάνας και ρίχνουμε από πάνω την κρέμα γάλακτος.
Προθερμαίνουμε το φούρνο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά.