Υλικά:
Για 4-6 άτομα
100 γραμμάρια άγλυκη μαύρη σοκολάτα
1/4 φλιτζανιού γάλα φρέσκο με χαμηλά λιπαρά 70 γραμμάρια
1/4 φλιτζανιού ξηροί καρποί αμύγδαλα καθαρισμένα 40 γραμμάρια
¼ φλιτζάνι δημητριακά της επιλογής σε κόκκους ή ψιλοκομμένα καρύδια 40 γραμμάρια
Εκτέλεση:
Εύκολο και γρήγορο γλυκό για όλη την οικογένεια
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύετε τους ξηρούς καρπούς και τα δημητριακά μαζί.
Λιώνουμε τη σοκολάτα ψιλοκομμένη μαζί με το γάλα στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε μπεν μαρί. Ανακατεύετε μέχρι να μαλακώσει.
Ρίξτε τη σοκολάτα στο μείγμα δημητριακών και δημητριακών και αμέσως απλώστε το μείγμα σε ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα.
Αποθηκεύετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά. Όταν κρυώσει εντελώς, κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.