Υλικά:
Για 50 άτομα
50 ξερά δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι
4 κουταλιές γάλα
150 γραμμάρια καρύδια
500 γραμμάρια κουβερτούρα
2 κουταλιές βούτυρο
1 φλυτζανάκι καφέ κονιάκ
Τρούφα σοκολάτα
Εκτέλεση:
Γεμιστά σοκολατάκια που αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους
Ραντίζουμε με το κονιάκ τα δαμάσκηνα και τα αφήνουμε να μείνουν μια ώρα. Τα γεμίζουμε με χοντροκομένο καρύδι.
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί με το βούτυρο και το γάλα. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει λίγο και βουτάμε τα δαμάσκηνα.
Τα κυλάμε στη τρούφα, τα βάζουμε σε διακοσμητικά χαρτάκια και τα διατηρούμε στο ψυγείο.