1,K
Υλικά:
Για 4-6 άτομα
Κάστανα, όσα θέλετε
Κουβερτούρα
Εκτέλεση:
Κόβουμε τη μύτη από τα κάστανα και τα βράζουμε σε νερό να μαλακώσουν. Τα αφήνετε να κρυώσουν και τα καθαρίζουμε καλά.
Κόβουμε τη μύτη από τα κάστανα και τα βράζουμε σε νερό να μαλακώσουν. Τα αφήνετε να κρυώσουν και τα καθαρίζουμε καλά.
Εν τω μεταξύ, σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα σας, μέσα στην οποία ρίχνουμε ένα ένα τα κάστανα και τα βγάζουμε στη συνέχεια προσεχτικά με ένα πηρούνι.