Σκουμπρί με σάλτσα ντομάτας

by sidagi.gr
804 προβολές

Υλικά:

Για 2–4 άτομα

1 συσκευασία πουρέ ντομάτας
αλάτι, πιπέρι
βασιλικός
1 δαφνόφυλλο
2 κονσέρβες σκουμπρί
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
4 κουταλιές ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Λαχταριστό φιλέτο ψαριού τηγανιτό με σάλτσα ντομάτας

Σ’ ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε στο λάδι ελαφρά το σκόρδο.
Προσθέτουμε τη ντομάτα και στη συνέχεια τον βασιλικό, αλάτι και πιπέρι και το δαφνόφυλλο.

Αραιώνουμε με το κρασί και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά.
Στραγγίζουμε το σκουμπρί μας και το προσθέτουμε στη σάλτσα.

Σερβίρουμε με σκορδάτο ρύζι.

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα