805
Υλικά:
Για 2–4 άτομα
1 συσκευασία πουρέ ντομάτας
αλάτι, πιπέρι
βασιλικός
1 δαφνόφυλλο
2 κονσέρβες σκουμπρί
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
4 κουταλιές ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Λαχταριστό φιλέτο ψαριού τηγανιτό με σάλτσα ντομάτας
Σ’ ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε στο λάδι ελαφρά το σκόρδο.
Προσθέτουμε τη ντομάτα και στη συνέχεια τον βασιλικό, αλάτι και πιπέρι και το δαφνόφυλλο.
Αραιώνουμε με το κρασί και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά.
Στραγγίζουμε το σκουμπρί μας και το προσθέτουμε στη σάλτσα.
Σερβίρουμε με σκορδάτο ρύζι.