Semifreddo

by sidagi.gr
404 προβολές

Υλικά:

Για 8 άτομα

500 ml σάλτσα Ανγκλέζ
250 ml κρέμα γάλακτος
4 ασπράδια αυγών
50 γρ. ζάχαρη
Aρωματικές ύλες
 

Εκτέλεση:

Ένα από τα πιο δημοφιλή ιταλικά επιδόρπια – παγωτά!

 

Φτιάχνουμε τη σάλτσα Ανγκλέζ. Φτιάχνουμε τη μαρέγκα, χτυπώντας σε ένα μπολ τα ασπράδια των αυγών. Στη συνέχεια, χαμηλώνουμε την ταχύτητα και προσθέτουμε αργά τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τις αρωματικές ύλες, τη χτυπημένη κρέμα γάλακτος. Ρίχνουμε το μείγμα σε μια διαγραμμισμένη φόρμακαι καταψύχουμε για 24 ώρες.

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα