414
Υλικά:
Για 8 άτομα
500 ml σάλτσα Ανγκλέζ
250 ml κρέμα γάλακτος
4 ασπράδια αυγών
50 γρ. ζάχαρη
Aρωματικές ύλες
Εκτέλεση:
Ένα από τα πιο δημοφιλή ιταλικά επιδόρπια – παγωτά!
Φτιάχνουμε τη σάλτσα Ανγκλέζ. Φτιάχνουμε τη μαρέγκα, χτυπώντας σε ένα μπολ τα ασπράδια των αυγών. Στη συνέχεια, χαμηλώνουμε την ταχύτητα και προσθέτουμε αργά τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τις αρωματικές ύλες, τη χτυπημένη κρέμα γάλακτος. Ρίχνουμε το μείγμα σε μια διαγραμμισμένη φόρμακαι καταψύχουμε για 24 ώρες.